VOTV es podrà veure a través d’Emagina

0
VOTV Emagina_01

El passat dilluns va tenir lloc la roda de premsa que servia per anunciar la col·laboració entre la companyia de telecomunicacions Emagina, de forta implantació a la Garriga, i Vallès Oriental Televisió (VOTV) pels propers dos anys. El nou pacte es va presentar a Granollers de la mà de Francesc Estabanell, administrador de la plataforma e-Phos Digital, Albert Jordana, director general de VOTV, i de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Emagina, plataforma d’e-Phos Digital –propietat del Grup Estabanell–, afegirà d’aquesta manera la televisió pública vallesana a la seva llista de canals informatius, de cinema i d’entreteniment en una clara aposta per una producció de proximitat, tal i com ja han volgut deixar palès en les seves impactants campanyes publicitàries a la Garriga, Tona, Granollers i, més recentment, Centelles.

D’aqueta manera, la simbiosi entre ambdós protagonistes farà que VOTV augmenti els seus telespectadors potencials més enllà de la comarca, arribant així també a les poblacions d’Osona on Emagina hi té implantació, amb la previsió que ben aviat aquest impacte s’apropi als 10.000 usuaris.

Article anteriorAquest diumenge, vine amb l’ANC de la Garriga a la manifestació de Barcelona
Article següentEnguany la Garriga no tindrà Bicoques
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.