VOTV es podrà veure a través d’Emagina

0
157

El passat dilluns va tenir lloc la roda de premsa que servia per anunciar la col·laboració entre la companyia de telecomunicacions Emagina, de forta implantació a la Garriga, i Vallès Oriental Televisió (VOTV) pels propers dos anys. El nou pacte es va presentar a Granollers de la mà de Francesc Estabanell, administrador de la plataforma e-Phos Digital, Albert Jordana, director general de VOTV, i de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Emagina, plataforma d’e-Phos Digital –propietat del Grup Estabanell–, afegirà d’aquesta manera la televisió pública vallesana a la seva llista de canals informatius, de cinema i d’entreteniment en una clara aposta per una producció de proximitat, tal i com ja han volgut deixar palès en les seves impactants campanyes publicitàries a la Garriga, Tona, Granollers i, més recentment, Centelles.

D’aqueta manera, la simbiosi entre ambdós protagonistes farà que VOTV augmenti els seus telespectadors potencials més enllà de la comarca, arribant així també a les poblacions d’Osona on Emagina hi té implantació, amb la previsió que ben aviat aquest impacte s’apropi als 10.000 usuaris.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.