Aquest diumenge, vine amb l’ANC de la Garriga a la manifestació de Barcelona

0
ANC 13_nov_2016_01

El Tribunal Constitucional s’ha autoatorgat la facultat de suspendre qualsevol càrrec polític si considera que pot cometre una il·legalitat. En la pràctica, això implica que, des d’avui, qualsevol càrrec polític a l’estat pot ser suspès temporalment en qualsevol moment, encara que no hagi fet res, per simple sospita del TC, convertit en guardià de les essències.

A més, els processos oberts a Vic contra Joan Coma, a Berga contra Montse Venturós, a més de 300 ajuntaments i molt especialment al nostre Parlament contra la seva Presidenta, Carme Forcadell i la mesa, demanen una resposta. Cal que deixem clar que no deixarem sols aquells representants que se la juguen perquè puguem votar sobre la independència en un referèndum aquest any.

Per això, convoquem la ciutadania a l’Avinguda Maria Cristina davant les Fonts de Montjuïc, a Barcelona, el 13 de novembre al migdia a un gran acte en què el territori, que se la juga cada dia sense escolta, serà el gran protagonista. Us hi esperem!

Recordeu que des del nostre poble sortiran 2 autocars a les 10 del matí des de davant del Caprabo. Podeu comprar els tiquets a 5 euros a la Carnisseria Valldeoriola, la bacallaneria Ca l’Artesà, la pastisseria La Vienesa del carrer Centre i a Can Baldich.

Lluís Llach visitarà l’Ametlla del Vallès el proper divendres

Per altra banda, també us fem arribar informació d’interès de la xerrada-col·loqui que han organitzat els nostres companys de l’AT de l’Ametlla:

Per al proper divendres 11 de novembre, tenim prevista una xerrada-col·loqui del Diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, que s’iniciaria a les 19 h en punt, a la Sala Municipal de Teatre de l’Ametlla del Vallès (carrer Torregassa 23). Obrirem a les 18:30 h i tancarem quan s’ompli l’aforament (per normativa no s’admet ningú dret).

Després d’una breu introducció, podreu preguntar-li tots el dubtes que tingueu, sense limitacions, sobre EL TRAM FINAL d’aquest procés cap a la independència que, ja amb les estructures bàsiques d’estat enllestides, ha de culminar el setembre vinent.

xerrada lluis llach

 

La Junta de l’AT de La Garriga

Article anteriorLa No independència… és dependència (131)
Article següentVOTV es podrà veure a través d’Emagina
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.