L’Olímpic assalta el camp de l’Avinyó

0
139

El Club de Futbol Olímpic La Garriga va golejar l’Avinyó, cuer de la categoria, i va sumar la quarta victòria de la temporada en un matx corresponent a la 10a jornada de lliga. Els garriguencs segueixen, així, havent puntuat en tots els desplaçaments lluny del municipal garriguenc, en els quals han sumat 11 punts de 15 possibles.

Tot i que va ser l’equip del Bages el primer en inaugurar el marcador, al minut 20, els de Toni Cruz van reaccionar de seguida i només tres minuts després Xavier Roca posava l’empat a l’electrònic. El mateix Roca posaria per davant els garriguencs abans del descans i a 7 minuts del final sentenciaria el matx anotant, així, un ‘hat-trick’. A punt de complir-se el temps reglamentari, Joan Oliva marcava el seu tercer gol de la temporada i el definitiu 1 a 4.

Un triomf, aquest, que permet als garriguencs escalar fins la 6a posició de la taula amb 16 punts, a només dos de la segona posició. A la vegada, la victòria dóna molta moral a l’equip de la Garriga, després de la derrota a casa en la darrera jornada davant el Sant Julià de Vilatorta. Precisament, assegurar els punts a casa és la gran assignatura pendent de l’equip, que només hi ha sumat 5 de 15 possibles. El primer pas pot ser la propera jornada, quan rebran el Balenyà al Municipal.

Notícia original de La Jornada del Vallès.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.