L’Olímpic assalta el camp de l’Avinyó

0
Olímpic LG_oct_2016

El Club de Futbol Olímpic La Garriga va golejar l’Avinyó, cuer de la categoria, i va sumar la quarta victòria de la temporada en un matx corresponent a la 10a jornada de lliga. Els garriguencs segueixen, així, havent puntuat en tots els desplaçaments lluny del municipal garriguenc, en els quals han sumat 11 punts de 15 possibles.

Tot i que va ser l’equip del Bages el primer en inaugurar el marcador, al minut 20, els de Toni Cruz van reaccionar de seguida i només tres minuts després Xavier Roca posava l’empat a l’electrònic. El mateix Roca posaria per davant els garriguencs abans del descans i a 7 minuts del final sentenciaria el matx anotant, així, un ‘hat-trick’. A punt de complir-se el temps reglamentari, Joan Oliva marcava el seu tercer gol de la temporada i el definitiu 1 a 4.

Un triomf, aquest, que permet als garriguencs escalar fins la 6a posició de la taula amb 16 punts, a només dos de la segona posició. A la vegada, la victòria dóna molta moral a l’equip de la Garriga, després de la derrota a casa en la darrera jornada davant el Sant Julià de Vilatorta. Precisament, assegurar els punts a casa és la gran assignatura pendent de l’equip, que només hi ha sumat 5 de 15 possibles. El primer pas pot ser la propera jornada, quan rebran el Balenyà al Municipal.

Notícia original de La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorComunicat de la CUP i SI de la Garriga sobre el fals discurs de col·laboració i diàleg del govern municipal
Article següentLa No independència… és dependència (131)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.