Lassanya de carabassa, albergínia, bolets i carn picada

0
80

Avui us presentem un plat també molt senzill, ràpid de preparar i complet, pensat sobretot per aquelles que no puguin prendre aliments que continguin gluten ja que hem substituït la pasta per verdures.

INGREDIENTS (per a 4 persones)

– 1 carbassa no gaire gran.          

–  1 albergínia gran.

 – 500gr. de carn picada ( 250gr. de porc i 250gr. de vedella)

– 1 ceba.

– Tomàquet fregit.

– 1 safata de xampinyons portobello.

– Formatge emmental ratllat, sal i oli-

ELABORACIÓ

–  Escalfem el forn a 200ºC

– Tallem l’albergínia en rodanxes finetes i salem, col·loquem sobre un paper de cuina i deixem durant una estona fins que suï i així no ens amargarà.

– Pelem la carbassa i amb un pelador de patates anem fent tires amples i fines.

– En una paella amb oli marquem una mica l’albergínia i reservem.

– Tallem la ceba en trossos petits i en una paella amb oli la deixem que es vagi fent, quan estigui ben tova afegim els bolets filetejats i saltegem. A continuació afegim el tomàquets fregit i reservem.

.- Barregem les dues carns i salem. En una paella amb una mica d’oli i tirem la carn fins que quedi feta. Tot seguit afegim el sofregit de ceba i tomàquet i bolets.

– En un motlle que pugui anar al forn anem posant capes de carbassa crua i albergínia fins que tinguem les capes desitjades.

– Acabem amb una capa de carbassa i cobrim amb el formatge emmental.

– Posem al forn fins que el formatge es gratini.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.