Avui us presentem un plat també molt senzill, ràpid de preparar i complet, pensat sobretot per aquelles que no puguin prendre aliments que continguin gluten ja que hem substituït la pasta per verdures.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
– 1 carbassa no gaire gran.
– 1 albergínia gran.
– 500gr. de carn picada ( 250gr. de porc i 250gr. de vedella)
– 1 ceba.
– Tomàquet fregit.
– 1 safata de xampinyons portobello.
– Formatge emmental ratllat, sal i oli-
ELABORACIÓ
– Escalfem el forn a 200ºC
– Tallem l’albergínia en rodanxes finetes i salem, col·loquem sobre un paper de cuina i deixem durant una estona fins que suï i així no ens amargarà.
– Pelem la carbassa i amb un pelador de patates anem fent tires amples i fines.
– En una paella amb oli marquem una mica l’albergínia i reservem.
– Tallem la ceba en trossos petits i en una paella amb oli la deixem que es vagi fent, quan estigui ben tova afegim els bolets filetejats i saltegem. A continuació afegim el tomàquets fregit i reservem.
.- Barregem les dues carns i salem. En una paella amb una mica d’oli i tirem la carn fins que quedi feta. Tot seguit afegim el sofregit de ceba i tomàquet i bolets.
– En un motlle que pugui anar al forn anem posant capes de carbassa crua i albergínia fins que tinguem les capes desitjades.
– Acabem amb una capa de carbassa i cobrim amb el formatge emmental.
– Posem al forn fins que el formatge es gratini.