Lassanya de carabassa, albergínia, bolets i carn picada

0
540

Avui us presentem un plat també molt senzill, ràpid de preparar i complet, pensat sobretot per aquelles que no puguin prendre aliments que continguin gluten ja que hem substituït la pasta per verdures.

INGREDIENTS (per a 4 persones)

– 1 carbassa no gaire gran.          

–  1 albergínia gran.

 – 500gr. de carn picada ( 250gr. de porc i 250gr. de vedella)

– 1 ceba.

– Tomàquet fregit.

– 1 safata de xampinyons portobello.

– Formatge emmental ratllat, sal i oli-

ELABORACIÓ

–  Escalfem el forn a 200ºC

– Tallem l’albergínia en rodanxes finetes i salem, col·loquem sobre un paper de cuina i deixem durant una estona fins que suï i així no ens amargarà.

– Pelem la carbassa i amb un pelador de patates anem fent tires amples i fines.

– En una paella amb oli marquem una mica l’albergínia i reservem.

– Tallem la ceba en trossos petits i en una paella amb oli la deixem que es vagi fent, quan estigui ben tova afegim els bolets filetejats i saltegem. A continuació afegim el tomàquets fregit i reservem.

.- Barregem les dues carns i salem. En una paella amb una mica d’oli i tirem la carn fins que quedi feta. Tot seguit afegim el sofregit de ceba i tomàquet i bolets.

– En un motlle que pugui anar al forn anem posant capes de carbassa crua i albergínia fins que tinguem les capes desitjades.

– Acabem amb una capa de carbassa i cobrim amb el formatge emmental.

– Posem al forn fins que el formatge es gratini.

Article anteriorC’s qualifica de “lamentable” i “fora de lloc” la col•locació d’una estelada al balcó de l’Ajuntament en suport a l’alcaldessa de Berga
Article següentSetmana amb pocs núvols i ambient fred de nit i fresc de dia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.