C’s qualifica de “lamentable” i “fora de lloc” la col•locació d’una estelada al balcó de l’Ajuntament en suport a l’alcaldessa de Berga

0
thumb Ciutadans LG logo

Ciutadans (C’s) de la Garriga qualifica d’acte lamentable i fora de lloc la col·locació d’una bandera estelada al balcó de l’Ajuntament en suport a l’alcaldessa de Berga detinguda el divendres per negar-se anar a declarar per dos cops davant el jutge.

El Portaveu i regidor de C’s Ángel Guillén, ha dit “que és una violació un cop més de l’ espai públic i de la façana de la Casa de Tots en favor d’una única ideologia” i ha manifestat que l’Alcaldessa Meritxell Budó  “torna a  practicar la hipocresia i el cinisme” amb els símbols que han d’onejar a la façana de la Casa Consistorial.

Guillén ha incidit en això últim recordant que “la Sra. Budó ha excusat que la bandera d’Espanya no onegi en el balcó de l’Ajuntament, tot i que molt aviat ho haurà de fer en compliment d’una sentència ferma, perquè segons ella ja hi és la Senyera que ens representa a tots,  però en canvi permet, i no és el primer cop, que onegi l’estelada, una bandera no oficial i que evidentment representa només una ideologia”. A més a més Guillén ha instat a l’alcaldessa Budó a treballar per a tots els ciutadans i a no fer més accions que provoquen “separació i enfrontament” i ha recordat que aquest fet de col·locar l’estelada “fins i tot ha enfrontat el Govern Municipal amb la part de l’oposició independentista del Consistori tensant encara més les relacions”.

 Guillén ha lamentat per últim que el Govern Municipal amb la seva Alcaldessa al capdavant doni suport a iniciatives de recolzament a actes que mostren una clara manca de respecte per la legalitat i per la justícia i recorda a l’Alcaldessa que “els servidors públics som els primers que hem de donar exemple en el compliment de la legalitat doncs tots som iguals davant la llei o obrirem una caixa de pandora on cada ciutadà pot interpretar a la seva manera com complir davant les administracions”.

Article anteriorAvui a les 19 h, concentració de suport a l’alcaldessa de Berga davant l’Ajuntament
Article següentLassanya de carabassa, albergínia, bolets i carn picada
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.