Avui a les 19 h, concentració de suport a l’alcaldessa de Berga davant l’Ajuntament

0
suport

Aquest matí, a les 7 h, els Mossos d’Esquadra han irromput per ordre judicial a casa la batllessa de Berga, Montse Venturós, per tal d’obligar-la a comparèixer davant el jutjat de la seva població després de ser citada diverses vegades i davant la negativa d’aquesta a personar-s’hi. Venturós és acusada de desobeir la petició de despenjar la bandera estelada que presidia el consistori de la capital del Berguedà abans de les eleccions del 27 de setembre de 2015.

Al marge de l’enrenou que ha provocat l’actuació dels Mossos i les tensions derivades d’aquesta irrupció entre la CUP (el partit de l’alcaldessa de Berga) i el govern de la Generalitat de Catalunya de Junts Pel Sí, en cap moment s’ha posat en dubte la gravetat de l’acusació i la unitat del catalanisme, sigui representada pels partits polítics, els ajuntament o la societat civil, no trontolla.

Com a mostra d’aquesta unitat, avui a les 19 h s’han convocat concentracions de suport a Montserrat Venturós per part de multitud d’ajuntaments de Catalunya, entre els quals hi ha el de la Garriga. La protesta també compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana del municipi.

Així, a les 19 h, la protesta es farà visible davant del Consistori, a la plaça de l’Església.

suport 02

Actualització: Membres del Consistori pengen una bandera estelada al balcó de l’Ajuntament

Berga 01

 

Article anteriorNatza Farré enceta el cicle d’actes de la CUP contra la violència masclista
Article següentC’s qualifica de “lamentable” i “fora de lloc” la col•locació d’una estelada al balcó de l’Ajuntament en suport a l’alcaldessa de Berga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.