El parc de bombers voluntaris de la Garriga, més a prop

0
thumb Parc bombers la Garriga set 2016

Segons informa el web de l’Ajuntament de la Garriga, ahir dimecres 2 de novembre l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, es va reunir amb el Conseller d’Interior, Jordi Jané, amb qui va tancar l’acord pel qual el nostre poble acollirà l’actual parc de bombers voluntaris de Figaró-Montmany.

L’acord subscrit estableix que l’Ajuntament de la Garriga cedirà una nau per ubicar-hi l’esmentat parc, a més de 100.000 € pel seu condicionament inicial. Al seu torn, el departament d’Interior es farà càrrec de les despeses generades en una segona fase d’adequació de la planta baixa i del cost resultant de l’adquisició de mobiliari.

Amb tot, està previst que aquesta actuació s’iniciï abans d’acabar l’any, amb la voluntat que el parc de bombers ja estigui operatiu durant la campanya forestal de juny de l’any vinent.

Una nau de 500 m2

Tal i com informàvem el passat mes de setembre, el Consistori garriguenc té previst destinar al parc una nau de prop de 500 m2 (més un segon pis de 240) situada a Ca n’Illa, a tocar de l’avinguda Jacint Verdaguer, que s’habilitarà per acollir la residència de 25 bombers.

El parc de bombers actual està ubicat a la població del Figaró i és considerat un punt estratègic, ja que està situat a l’eix de l’autovia C-17, entre els parcs de Vic i Granollers, fet que garanteix una resposta molt més veloç per a poblacions entre aquestes dues ciutats, alhora que cobreix els espais naturals dels Cingles de Bertí i el Montseny.

Article anteriorLa vinculació del Montseny amb la Garriga, de la mà de Marti Oliveras
Article següentL’hivern arriba abans d’hora
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.