La vinculació del Montseny amb la Garriga, de la mà de Marti Oliveras

0
thumb Martí Oliveras

El garriguenc Martí Oliveras i Aumedes, llicenciat en Geografia, estudiant del Màster en Climatologia Aplicada i mitjans de Comuniació i col·laborador habitual de la Garriga Digital.cat i de Ràdio Silenci, entre d’altres, pronunciarà demà, a les 20h a Can Raspall de la Garriga, la ponència titulada “El massís del Montseny, de parc natural a reserva de la biosfera. Percepció social i vinculació territorial a la Garriga”.

Com el títol indica, Oliveras parlarà de les relacions que hi ha establertes entre el els 17 municipis que integren el Parc Natural del Montseny sobretot a partir que aquest fot declarat reserva de la biosfera l’any 2013, prenent la Garriga com a objecte d’aquest d’estudi.  

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.