La vinculació del Montseny amb la Garriga, de la mà de Marti Oliveras

0
365
thumb Martí Oliveras

El garriguenc Martí Oliveras i Aumedes, llicenciat en Geografia, estudiant del Màster en Climatologia Aplicada i mitjans de Comuniació i col·laborador habitual de la Garriga Digital.cat i de Ràdio Silenci, entre d’altres, pronunciarà demà, a les 20h a Can Raspall de la Garriga, la ponència titulada “El massís del Montseny, de parc natural a reserva de la biosfera. Percepció social i vinculació territorial a la Garriga”.

Com el títol indica, Oliveras parlarà de les relacions que hi ha establertes entre el els 17 municipis que integren el Parc Natural del Montseny sobretot a partir que aquest fot declarat reserva de la biosfera l’any 2013, prenent la Garriga com a objecte d’aquest d’estudi.  

Article anteriorL’Ajuntament assumirà part del cost de les beques menjador d’aquest curs
Article següentEl parc de bombers voluntaris de la Garriga, més a prop
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.