Uns 2.000 corredors tasten La Mitja

0
Tast Mitja_2016_podi

El passat dissabte dia 29 d’octubre va tenir lloc entre Granollers i la Garriga el ja habitual Tast de La Mitja Divina Pastora, en la que ha estat la cinquena edició de la cursa preludi de la gran cita del mes de febrer. I és que aquest avançament, pensat sobretot per anar agafant forma física i conèixer el circuit, transcorre per un traçat bàsicament pla i en baixada i té la meitat de la llargada de La Mitja: 10 quilòmetres en la seva versió 10K (els que varen sortir de la Garriga fins a Granollers) i 5 quilòmetres en la versió 5K (els que ho varen fer des de les Franqueses del Vallès).

Presidida per un dia radiant, impropi de les acaballes d’octubre, Laia Andreu es va endur la victòria en categoria femenina dels 10K amb un temps de 34 minuts i 32 segons, imposant-se a Janeth Becerra (35:21) i a Miriam Ortiz (35:34), en el que representa un podi calcat per les tres corredores en el passat Campionat de Catalunya de 10K que es va disputar a Sabadell la setmana passada.

Per la seva banda, Abderrahim El Jaafari va ser el vencedor dels 10K en categoria masculina després d’un disputadíssim final amb Mourad El Bannouri i quedant-se a tan sols tres segons del rècord perpetrat per Carles Castillejo; El Jaafari va aturar el cronòmetre als 29 minuts i 40 segons, mentre que El Bannouri ho va fer tres segons més tard, als 29:43. El tercer classificat de la prova, Carles Montllor, va completar un temps de 31:03.

En la cursa de 5K, Clara Hernández va endur-se la victòria entre les dones (19:52), seguida de Marisa Zapata (20:29) i d’Eva Rodríguez (21:38), mentre que Jesús Caparrós va guanyar la categoria masculina (16:02), a tan sols un segon de José David Ruiz (16:03), seguits de Pau Capdevila (16:31).

Podeu consultar la classificació sencera aquí: 10K i 5K.

Fotografia extreta del web oficial del Tast de la Mitja

Article anteriorCinc regidors abandonen el Ple, disconformes amb l’equip de govern
Article següentLa No independència… és dependència (130)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.