L’Ajuntament assumirà part del cost de les beques menjador d’aquest curs

0
151

L’any passat, el Consell Comarcal del Vallès Oriental va concedir 120 beques de menjador per a infants que, per diversos motius familiars i/o econòmics, es va creure convenient que dinessin a l’escola. Enguany, aquests ajuts han augmentat fins els 150, si bé encara hi havia 39 casos que calia resoldre i l’Ajuntament de la Garriga ha decidit fer-se càrrec de l’import que faltava per a cobrir la totalitat de les quotes.

De la mateixa manera, si durant el curs escolar d’enguany hi ha algun cas més que requereixi d’un nou ajut, s’atendrà qualsevol nova situació per part de l’àrea de Serveis Socials, encara que prèviament no s’hagi obtingut la convocatòria del Consell Comarcal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.