‘Stop Accidents C17’ tallarà l’autovia per reclamar millores contra els sinistres

0
C17 01

Multitud d’incidències, accidents i, fins i tot, la mort d’una noia de 29 anys a finals d’aquest setembre, han acabat amb la paciència de veïns i usuaris habituals de l’autovia C17 que uneix Barcelona amb Vic i que passa, entre d’altres poblacions, per la Garriga. És per això que es va crear la plataforma ‘Stop Accidents C17’ per a exigir millores per a una carretera amb mala fama i un llarg historial de problemes.

Demà dissabte 29 d’octubre, entre les 12 i les 12:30 h, es tallarà el trànsit en sentit Vic en senyal de protesta, entre l’entrada a la població d’Aiguafreda (quilòmetre 40) i fins l’altura del Pinós, on els cotxes, que s’haurien desviat prèviament cap al centre del poble, podran reprendre la marxa. La circulació en sentit Barcelona no es veurà afectada per la manifestació.

En un principi, la plataforma havia previst una caminada per la carretera, però el Departament d’Interior va considerar que era massa perillós pels manifestants i, després d’una reunió amb els Mossos d’Esquadra, s’ha arribat a un acord consensuat que deriva en el format de protesta esmentat.

‘Stop Accidents C17’ informa que, qui vulgui participar en l’acte de protesta, podrà fer-ho assistint a partir de les 10:30 h al Parc de la carretera (punt d’informació) d’Aiguafreda, vestint roba de color vermell. En cas d’anar-hi en cotxe, s’han habilitat dos aparcaments: al Pla de la Vinya i l’aparcament de la Prensoland, a Sant Martí de Centelles.

Podeu seguir la plataforma ‘Stop Accidents C17’ a través de la seva pàgina de FacebookFacebook i seguir l’esdeveniment creat per a la manifestació de demà dissabte.

DEMÀ ens sumem al tall de la C17 per dir ben alt que no hi volem més accidents. Roba vermella x exigir soluccions immediates i definitives

Article anteriorCatalunya i el municipalisme es rebel·len contra la injustícia del servei ferroviari
Article següentCinc regidors abandonen el Ple, disconformes amb l’equip de govern
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.