Xerrada sobre la violència policial, a La Torre del Fanal

0
Lluc valverde_LaGarriga

El proper dijous dia 27 d’octubre, tindrà lloc a l’edifici de La Torre del Fanal una xerrada sobre el cas de Lluc Valverde, el manifestant català que va protestar a França contra la reforma laboral i que ha estat condemnat a un any de presó i 11.000 euros de multa després d’haver patit, segons denuncia el jove, maltractaments físics i psicològics durant la seva detenció el passat 15 d’abril a París.

Valverde, estudiant de teatre a la Universitat de París, va passar 60 hores a la presó per, finalment, ser jutjat el passat mes de juliol i condemnat a 12 mesos de captiveri, a banda de la severa multa econòmica. Hi ha habilitada una pàgina de suport a Facebook per tal d’explicar el seu cas.

Aquest dijous a les set de la tarda, doncs, el protagonista d’aquest trist episodi relacionat amb la violència policial explicarà el seu testimoni a la Garriga, acompanyat de Jöel Domenjoud i Valentin Michel, membres de Défense Collective Place de la République (París), i de la garriguenca Joana Voisin, actualment col·laboradora de La Directa a la capital francesa. 

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal d’octubre de 2016
Article següentLa No independència… és dependència (129)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.