La CUP de la Garriga organitza un debat sobre el POUM

0
thumb CUP la Garriga 01

El proper dia 29, a partir de les 18.30h a Can Raspall, l’assemblea local de la CUP de la Garriga realitzarà una sessió formativa interna sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i, en acabar, farà una sessió de debat obert.

Aquest debat crític sobre el POUM constarà d’una ponència amb la participació d’Agapit Borràs, arquitecte urbanista amb llarga experiència als municipis del Maresme, i amb Francesc López i Xavier Carceller, arquitectes i professors jubilats de l’Escola d’Arquitectura de la UPC, membres del grup de treball de Territori i Urbanisme de la CUP.

Es parlarà sobre els efectes i conseqüències que té el planejament urbanístic en la vida de les persones; Els elements que es poden introduir en la redacció o en la revisió per defugir de la pressió especulativa; Com es pot fer un planejament de veritat participatiu; I tot allò que al públic inquieti.

Inscripció al fòrum aquí.

Article anteriorEl PSC de la Garriga titlla el govern municipal d’hipòcrita
Article següentOrdre del dia del Ple municipal d’octubre de 2016
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.