C’s la Garriga creu que el govern de Budó és immobilista i li falta sensibilitat amb les ordenances fiscals

0
thumb Ciutadans LG logo

“Els garriguencs no podran beneficiar-se d’una baixada en la pressió fiscal per culpa d’un Govern Municipal immobilista, poc dialogant i ancorat en la comoditat de la seva majoria absoluta”. Així s’ha referit el portaveu de Ciutadans (C’s) la Garriga, després que a la Junta de Portaveus l’Equip de Govern hagi desestimat les tres esmenes presentades a les ordenances fiscals pel 2017 per la formació taronja.

Guillén ha defensat la rebaixa de l’IBI en un 6% proposada per Ciutadans, i ha recordat que “va ser l’augment que va obligar a fer el Govern del PP per l’any 2012, fortament criticat per Meritxell Budó en el seu moment com una intromissió de l’Estat en l’autonomia local”.

Així mateix, C’s va proposar una disminució del 5% en l’impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) en els trams fins a 15.99 CV fiscals, perquè segons Guillén “la Garriga suporta una pressió fiscal més alta que la ciutat de Barcelona en aquest impost”.  El portaveu de C’s ha lamentat, també, que no s’accepti l’augment de les bonificacions en la taxa per prestació de la gestió dels residus urbans per l’ús de la planta de la deixalleria sumant bonificaicons del 30 i el 40 % a les actuals del 10 i 20%.

“L’equip de govern ha pres una actitud conservadora i defensiva en no acceptar cap de les mesures de C’s, ni de la resta de l’oposició”, ha assegurat Guillén. Al seu parer, les “excuses ja no ens són possibles de disculpar, perquè una vegada més el govern Budó és víctima de les seves contínues improvisacions i manca de previsió, sumat a la seva ja habitual falta de receptivitat en allò que li proposa l’oposició”.

En aquest sentit, Guillén ha lamentat que només s’hagi fet una reunió per tractar les ordenances fiscals a dos dies de la Junta de Portaveus i a una setmana del Ple: “Fa materialment impossible un espai de debat i diàleg entre l’oposició i el govern de Meritxell Budó”. I ha criticat l’absència de l’alcaldessa, que “no va assistir a cap de les reunions perquè es trobava novament de viatge fora de la nostra localitat”.

Article anteriorSetmana de núvols i clarianes amb poca sensació de tardor
Article següentEl PSC de la Garriga titlla el govern municipal d’hipòcrita
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.