Timbal de verdures amb calamarsets i maionesa de poma

0
timbal de_verdures_amb_calamarsets

Avui us portem una recepta també molt senzilla, ràpida de preparar i complerta, doncs hem fet una combinació de verdures i peix en un sol plat que ens ajuda a resoldre d’una manera més fàcil un àpat ràpid: avui preparem un timbal de verdures amb calamarsets i maionesa de poma.

Ingredients (per a 4 persones)

– 1 carbassó gran.

– 2 patates grans.

– 2 pastanagues grans.

– 1 safata de xampinyons portobello.

– 16 calamarsets.

– 1 ou.

– 1 poma.

– Oli suau.

Elaboració

– Pelem la poma i la tallem a quarts. La fiquem al microones en un recipient tapat o amb film de plàstic. Quan estigui tova, la traiem i reservem.

– Preparem la maionesa posant en un bol alt la poma, un ou i una mica de sal i oli i procedim com quan fem una maionesa normal.

– Tallem totes les verdures en quadradets, si pot ser, de la mateixa mida.

– Posem a coure les patates en una cassola fins que estiguin toves. Colem i reservem.

– Ara fem el mateix amb la pastanaga. Quan estigui tova, la refresquem en aigua freda perquè fixi el color. Colem i reservem.

– Per últim, bullim el carbassó no més de 2 minuts i també refresquem perquè es fixi el color.

– Filetegem els xampinyons i els saltegem.

– En una paella, hi posem una mica d’oli i, quan estigui calent, hi saltegem els calamarsets que ja haurem netejat prèviament. Reservem.

– Muntem el plat posant una mica de maionesa a la base del plat.

– Agafem una anella o qualsevol motlle que tinguem, el col·loquem al centre del plat i hi anem posant capes de patata, pastanaga i carbassó, i acabem amb els xampinyons i els calamarsets.

Article anteriorQuines són les propostes de la CUP per a les ordenances fiscals 2017?
Article següentLa Big Band més antiga de Catalunya sonarà a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.