Timbal de verdures amb calamarsets i maionesa de poma

0
74

Avui us portem una recepta també molt senzilla, ràpida de preparar i complerta, doncs hem fet una combinació de verdures i peix en un sol plat que ens ajuda a resoldre d’una manera més fàcil un àpat ràpid: avui preparem un timbal de verdures amb calamarsets i maionesa de poma.

Ingredients (per a 4 persones)

– 1 carbassó gran.

– 2 patates grans.

– 2 pastanagues grans.

– 1 safata de xampinyons portobello.

– 16 calamarsets.

– 1 ou.

– 1 poma.

– Oli suau.

Elaboració

– Pelem la poma i la tallem a quarts. La fiquem al microones en un recipient tapat o amb film de plàstic. Quan estigui tova, la traiem i reservem.

– Preparem la maionesa posant en un bol alt la poma, un ou i una mica de sal i oli i procedim com quan fem una maionesa normal.

– Tallem totes les verdures en quadradets, si pot ser, de la mateixa mida.

– Posem a coure les patates en una cassola fins que estiguin toves. Colem i reservem.

– Ara fem el mateix amb la pastanaga. Quan estigui tova, la refresquem en aigua freda perquè fixi el color. Colem i reservem.

– Per últim, bullim el carbassó no més de 2 minuts i també refresquem perquè es fixi el color.

– Filetegem els xampinyons i els saltegem.

– En una paella, hi posem una mica d’oli i, quan estigui calent, hi saltegem els calamarsets que ja haurem netejat prèviament. Reservem.

– Muntem el plat posant una mica de maionesa a la base del plat.

– Agafem una anella o qualsevol motlle que tinguem, el col·loquem al centre del plat i hi anem posant capes de patata, pastanaga i carbassó, i acabem amb els xampinyons i els calamarsets.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.