Setmana amb temps indefinit i ambient de tardor

0
thumb Marti Oliveras 02

La setmana que avui encetem ens portarà a un ambient novament de tardor després dels migdies de caloreta i màniga curta que hem tingut aquests últims dies. Així doncs, la màniga llarga farà falta també a migdia, amb màximes que amb prou feines arribaran als 20ºC. Les mínimes, ja fredes, es mouen a l’entorn dels 10ºC, i seguirà així aquesta setmana, fins i tot per sota a finals de setmana.

Pel què fa a l’estat del cel, al llarg dels propers dies tindrem estones de tot. 

Si aquest dilluns hem tingut una jornada marcada pels núvols abundants, el dimarts i el dimecres es presenten amb domini ampli del sol. La segona meitat de la setmana es presenta una mica més canviant, amb possibilitat d’alguns ruixats cap a punts del Pirineu, així com amb núvols força espessos. 

No està clar el temps del cap de setmana, però res fa pensar en que sigui passat per aigua. 

Així doncs, aquesta setmana viurem dies i estones de tot. Caldrà que sortiu de casa ben abrigats i anar més lleugers de roba a migdia, perquè al sol encara s’hi està bé. I per si de cas, de cara a finals de setmana tingueu a mà un paraigua, no estarà de més.

Seguirem l’evolució de la situació i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anteriorPrometedor inici de l’Olímpic La Garriga al grup 5 de Tercera Catalana
Article següentLa No independència… és dependència (128)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.