La garriguenca Sílvia Segura, campiona dels 10 km de la Marató del Mediterrani

0
Silvia Segura_oct_2016

La corredora del Club d’Atletisme Les Tortugues de la Garriga es va imposar en la XII edició de la clàssica cursa que transcorre pels termes municipals de Castelldefels i Gavà, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya, en la seva versió dels 10 quilòmetres.

Segura va completar el circuit en un temps de 38 minuts i 43 segons, imposant-se amb contundència a la segona classificada, Cristina Silva, que ho va fer en 40 minuts i 23 segons, mentre que el tercer lloc se’l va adjudicar Cristina Solé, amb un temps de 41 minuts i 8 segons. L’atleta garriguenca va córrer a un ritme de 3:53 min/km.

La Marató del Mediterrani és també una cursa solidària que va recaptar la quantitat de 500 euros destinats a la investigació de malalties autoimmunes com ara l’artritis reumatoide, la colitis ulcerosa, la psoriasi o, entre d’altres, la diabetis de nens i joves. Els diners recaptats a través de les inscripcions a la cursa s’han entregat, doncs, a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge i ajudaran a finançar un projecte de recerca contra aquestes malalties dirigit per la Dra. Mercè Pérez.

Fotografia de JJ Vico, extreta de l’àlbum oficial de la cursa

Article anteriorLa No independència… és dependència (128)
Article següent‘Ara volo alt’ és el nou disc de Gertrudis
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.