‘Ara volo alt’ és el nou disc de Gertrudis

0
Ara volo_alt

Després de cinc anys sense publicar nou disc, el trio de la Garriga torna als escenaris amb ‘Ara volo alt’ (Promo Arts Records, 2016), el seu nou treball que va veure la llum la setmana passada i que ja es pot trobar a botigues i descarregar a través del seu web oficial.

I és que Gertrudis és un dels màxims exponents de la rumba a Catalunya i amb la gira d’aniversari que van fer durant l’any passat per celebrar els 15 anys de vida del grup no n’hi havia prou: havia de néixer un nou projecte que, sens dubte, mostra la seva maduresa musical en forma de reggae, cúmbia i, òbviament, rumba catalana.

A ‘Ara volo alt’ es canta a l’amor i al desamor, a l’alegria i a la festa major, però també hi ha espai per a la denúncia social, posant de relleu la tragèdia de la vida del refugiat (‘Amic del sud’) o reivindicant la ràbia d’una terra agermanada com la gallega, un poble que ha viscut de ben a prop l’opressió (‘Rúa da Raiña’, en col·laboració amb Gabri de Dakidarria).

I, per què no, una cançó especial dedicada a la Garriga on hi parlen de tots els racons per on passaven amb guitarra i violí en mà i que du per nom ‘Un tros de por’.

Article anteriorLa garriguenca Sílvia Segura, campiona dels 10 km de la Marató del Mediterrani
Article següentQuines són les propostes de la CUP per a les ordenances fiscals 2017?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.