Prometedor inici de l’Olímpic La Garriga al grup 5 de Tercera Catalana

0
Olímpic LG_oct_2016

Després de sis jornades disputades al grup 5 de Tercera Catalana, l’Olímpic La Garriga és, juntament amb el líder, l’OAR Vic, l’únic equip del grup que segueix invicte. Els de Toni Cruz porten quatre empats i dues victòries i el que és encara més important, estan desplegant un joc vistós i de qualitat que demostra que l’equip mica en mica va creixent i evolucionant. La darrera temporada va ser molt irregular pel conjunt de la Garriga, que en les darreres campanyes ha incorporat molts nois procedents de les categories inferiors.

A poc a poc, però, els joves jugadors han anat agafant experiència a la categoria, un fet que ha estat clau perquè l’equip faci un pas endavant: “Som un conjunt molt jove, però de moment sembla que hem sabut fer una pinya i hi ha molta més actitud i implicació per part de tots”, apunta el capità, Jordi Riu, que tot i això es mostra molt prudent: “Tot i que hem començat bé, queda molta temporada, sembla que el grup torna a ser molt igualat i encara no hem fet res”, remarca.

Riu, que és jugador del primer equip des del 2003 i fa tres temporades que n’és el primer capità, és un dels cinc únics supervivents del conjunt que fa quatre temporades va competir a Segona Catalana, juntament amb Carlos Granados, Josep Negre, Sergi Garcia i Xavier Roca, que llavors anava pujant del sub23. Quatre jugadors que aporten experiència i que són els referents pels joves del planter. Roca, que havia marxat al CF Caldes però fa dues setmanes va tornar al club garriguenc, aporta gol; Josep Negre desequilibri per la banda; Sergi Garcia organitza l’equip al mig del camp; Carlos Granados destaca per la seva potència física i Jordi Riu per la seva seguretat defensiva. L’altra incorporació de l’equip, a banda de Roca, és Oriol Calero, un jugador que s’havia format a les categories inferiors i que torna a l’Olímpic després d’haver jugat les darreres temporades amb l’EC Granollers i la darrera amb el juvenil de Preferent del Mataró.

Els de Toni Cruz, a part de ser un dels dos equips invictes de la competició, són –juntament amb el Gurb- l’equip menys golejat amb només 5 gols encaixats. Precisament, el conjunt osonenc serà el proper rival dels garriguencs en el proper partit de lliga (dissabte a les 16:30 h). Un matx en el qual l’Olímpic voldrà tornar a brindar un partidàs davant la seva afició, com el del passat dissabte, però en aquesta ocasió materialitzant el domini amb una victòria que significaria la tercera de la temporada.

Notícia original de La Jornada del Vallès.cat

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.