Com ja hem comentat d’altres vegades, no hi ha millor manera de gaudir dels productes que quan són de temporada. Per això, intentarem portar-vos receptes amb els productes que trobem en els nostres mercats i en la millor època.
Avui us oferim una recepta molt fàcil que no requereix massa temps per elaborar-la i amb un resultat que pot arribar a sorprendre.
Ingredients (per a 4 persones)
– 1 bròquil gran.
– 1 pastanaga.
– Un grapat d’ avellanes.
– Un grapat de panses.
– 2 cuixes de conill desossades.
– Oli i sal i unes fulles de menta.
Elaboració
– Separem les flors del bròquil amb un ganivet, ho rentem bé i ratllem fins que ens quedi molt fi.
– Pelem la pastanaga i la tallem en trossos molt petits.
– Posem aigua en una cassola i, quan comenci a bullir, hi tirem el bròquil ratllat i la pastanaga. Deixem coure durant 1 minut.
– Ho retirem del foc i ho refresquem en aigua molt freda. Colem i reservem.
– Col·loquem en un bol el cuscús de bròquil i hi afegim les panses i les avellanes. Amanim amb sal i oli.
– Tallem el conill en tires, el salem i posem en una paella amb una mica d’oli fins que es facin.
– Triturem un grapat de festucs fins que quedi fi i passem les tires de conill fins que quedin arrebossades.
– En un plat hi posem el cuscús i, a sobre, el conill i una mica de menta.