Fals cuscús de bròquil amb fruits secs i conill arrebossat amb festucs

0
72

Com ja hem comentat d’altres vegades, no hi ha millor manera de gaudir dels productes que quan són de temporada. Per això, intentarem portar-vos receptes amb els productes que trobem en els nostres mercats i en la millor època.

Avui us oferim una recepta molt fàcil que no requereix massa temps per elaborar-la i amb un resultat que pot arribar a sorprendre.

Ingredients (per a 4 persones)

– 1 bròquil gran.

– 1 pastanaga.

– Un grapat d’ avellanes.

– Un grapat de panses.

– 2 cuixes de conill desossades.

– Oli i sal i unes fulles de menta.

Elaboració

– Separem les flors del bròquil amb un ganivet, ho rentem bé i ratllem fins que ens quedi molt fi.

– Pelem la pastanaga i la tallem en trossos molt petits.

– Posem aigua en una cassola i, quan comenci a bullir, hi tirem el bròquil ratllat i la pastanaga. Deixem coure durant 1 minut.

– Ho retirem del foc i ho refresquem en aigua molt freda. Colem i reservem.

– Col·loquem en un bol el cuscús de bròquil i hi afegim les panses i les avellanes. Amanim amb sal i oli.

– Tallem el conill en tires, el salem i posem en una paella amb una mica d’oli fins que es facin.

– Triturem un grapat de festucs fins que quedi fi i passem les tires de conill fins que quedin arrebossades.

– En un plat hi posem el cuscús i, a sobre, el conill i una mica de menta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.