Fals cuscús de bròquil amb fruits secs i conill arrebossat amb festucs

0
315

Com ja hem comentat d’altres vegades, no hi ha millor manera de gaudir dels productes que quan són de temporada. Per això, intentarem portar-vos receptes amb els productes que trobem en els nostres mercats i en la millor època.

Avui us oferim una recepta molt fàcil que no requereix massa temps per elaborar-la i amb un resultat que pot arribar a sorprendre.

Ingredients (per a 4 persones)

– 1 bròquil gran.

– 1 pastanaga.

– Un grapat d’ avellanes.

– Un grapat de panses.

– 2 cuixes de conill desossades.

– Oli i sal i unes fulles de menta.

Elaboració

– Separem les flors del bròquil amb un ganivet, ho rentem bé i ratllem fins que ens quedi molt fi.

– Pelem la pastanaga i la tallem en trossos molt petits.

– Posem aigua en una cassola i, quan comenci a bullir, hi tirem el bròquil ratllat i la pastanaga. Deixem coure durant 1 minut.

– Ho retirem del foc i ho refresquem en aigua molt freda. Colem i reservem.

– Col·loquem en un bol el cuscús de bròquil i hi afegim les panses i les avellanes. Amanim amb sal i oli.

– Tallem el conill en tires, el salem i posem en una paella amb una mica d’oli fins que es facin.

– Triturem un grapat de festucs fins que quedi fi i passem les tires de conill fins que quedin arrebossades.

– En un plat hi posem el cuscús i, a sobre, el conill i una mica de menta.

Article anteriorAdrià Matas, de la Garriga, guanyador del Trail Terra de Comtes i Abats
Article següentPrometedor inici de l’Olímpic La Garriga al grup 5 de Tercera Catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.