Adrià Matas, de la Garriga, guanyador del Trail Terra de Comtes i Abats

0
Adria Matas_01

Adrià Matas va vèncer amb claredat en la prova reina del Trail Terra de Comtes i Abats disputat a Ripoll aquest passat diumenge. El corredor de muntanya garriguenc va guanyar la prova de 42 km, que pujava el cim del Taga, a 2.400 m, i baixava cap a Ripoll, creuant la línia de meta amb un temps de 4 hores, 56 minuts i 14 segons, superant en prop de 20 minuts el segon classificat. “És un circuit que m’agrada molt, tot i el desnivell; és una cursa molt “corredera”, amb moltes pujades i baixades i molt ben senyalitzada. Vaig gaudir tots i cadascun dels quilòmetres i vaig entrar a meta molt satisfet”, destaca Matas a La Jornada del Vallès.

La victòria a la Trail de Comtes i Abats és la primera que aconsegueix el garriguenc en els dos anys que porta com a corredor de muntanya: “Jo venia de la boxa a nivell amateur i ja corria com a complement, però des de fa 2 anys només corro per muntanya”, remarca. Així, enguany Matas acabarà la seva segona temporada com a ‘trail runner’, un camí que ha fet al costat del seu entrenador, Miquel Pera, del Training Team de Sabadell. Amb Pera, el garriguenc va començar a entrenar, sobretot, curses de llarga distància: “M’agraden molt les ultres, els entrenaments de volum, sumar hores, quilòmetres i desnivell”, apunta.

Adria Matas_02De fet, l’Adrià ha estat una de les grans revelacions de la Catalonia Ultra Cup, una competició que consta de 6 proves repartides per tot el territori català, i és que quan només falta que es disputi la darrera, l’Ultra de Collserola el 25 de novembre, actualment ocupa la 4a posició i té opcions d’acabar fent podi. No seria d’estranyar, ja que en l’Ultra més dura del circuit, la de la Vall d’Aran, va quedar quart per darrere de tres corredors molt més experimentats.

De cara a la propera temporada, Matas té la intenció de seguir fent ultres, però també alguna Marató, com la de la Vall del Congost, que tindrà lloc el proper mes de març a Aiguafreda.

Notícia original publicada a La Jornada del Vallès.cat / Fotografies de www.ashaiphoto.cat

Article anteriorLa No independència… és dependència (127)
Article següentFals cuscús de bròquil amb fruits secs i conill arrebossat amb festucs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.