Setmana amb molts núvols, algunes pluges i ambient de tardor a la Garriga

0
Marti Oliveras_02

La tardor va imposant-se mica en mica a casa nostra i aquest dilluns ha despertat gris, humit i fresc a la Garriga, amb una mínima de 13°C. També a la majoria de comarques del voltant on, fins i tot, a prop de la costa s’han escapat alguns ruixats poc importants.

Així doncs, aquesta sembla que serà la tònica de la setmana: la situació meteorològica vindrà marcada per la nuvolositat abundant demà dimarts a l’igual que ha passat avui dilluns; també dimecres i en dies posteriors, encara que podríem tenir més ullades de sol.

Això no obstant, entre dimecres i divendres la inestabilitat s’accentuarà i els ruixats arribaran a la majoria de viles i ciutats de Catalunya. En punts de la costa i del prelitoral podrien superar-se en tot l’episodi, de forma puntual, els 100 mm. De cara al cap de setmana, tot fa pensar en una millora clara del temps, amb poques opcions de pluja.

Amb tot, les temperatures no experimentaran canvis destacables i seguiran fresques, amb un ambient de tardor però sense excessos. 

A la Garriga preveiem mínimes a l’entorn dels 12°C i màximes que els dies ennuvolats quedaran al voltant dels 15°C i lleugerament per damunt dels 20°C quan surti el sol. Oblidem ja, doncs, la màniga curta, perquè la tardor va arribant i aquesta setmana és un bon moment per fer el canvi d’armari.

Seguirem l’evolució de la situació meteorològica i informarem properament.

Bona setmana a tots, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anteriorPasseig, esmorzar i música per celebrar el Dia per la Salut Mental
Article següentLa No independència… és dependència (127)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.