Passeig, esmorzar i música per celebrar el Dia per la Salut Mental

0
129

Com cada any, durant el mes d’octubre se celebra el Dia per la Salut Mental a nivell mundial i la Garriga no n’és una excepció, doncs, de la mà de l’Associació El Far, el diumenge dia 16 s’organitzaran diverses activitats amb motiu d’aquesta data.

A partir de les 9:30 h, doncs, començaran els actes amb una caminada popular d’uns 3 quilòmetres pel Passeig, sortint des de la plaça del Silenci. Tot seguit, a la mateixa plaça, s’hi organitzarà un esmorzar d’entrepà de botifarra i beguda per tan sols 5 euros i es pronunciaran uns parlaments sobre la diada, que donaran pas, per acabar, a un petit concert solidari de la “Rondalla Puiggraciós”.

Els tiquets per l’esmorzar es poden aconseguir per anticipat a les botigues Aromes i al 9 Refugi, o bé el mateix dia a la plaça.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.