Un inici de tardor variant

0
Marti Oliveras_02

La setmana que avui iniciem vindrà marcada per un temps canviant i insegur, tal com ha passat aquestes últimes hores, amb nuvolades i alguns ruixats de distribució irregular.

El dilluns ha despertat amb molts núvols en general, més espessos a les comarques del litoral i del prelitoral central i sud, on fins i tot encara s’escapaven alguns xàfecs sobre el mar a pocs quilòmetres de la zona del cap de Salou (Tarragona).

Al llarg de la jornada, però, així com en pròxims dies, els núvols es trencaran més i el sol guanyarà protagonisme. No obstant això, entre dimecres i dijous podran reaparèixer els ruixats i les temperatures aniran a la baixa.

Caldrà anar seguint la situació de ben a prop. El que sembla clar és que l’ambient de tardor encara no té ganes d’arribar a casa nostra i, per tant, durant aquesta primera setmana del mes d’octubre la màniga curta seguirà fent falta a migdia. Les nits, això sí, seguiran fresques amb mínimes al voltant dels 15°C al nostre poble.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

Article anteriorL’AUA de la FUMH torna aquest dimarts amb la Consellera d’Ensenyament
Article següentLes novetats de Ràdio Silenci en la temporada que comença
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.