Un inici de tardor variant

0
183

La setmana que avui iniciem vindrà marcada per un temps canviant i insegur, tal com ha passat aquestes últimes hores, amb nuvolades i alguns ruixats de distribució irregular.

El dilluns ha despertat amb molts núvols en general, més espessos a les comarques del litoral i del prelitoral central i sud, on fins i tot encara s’escapaven alguns xàfecs sobre el mar a pocs quilòmetres de la zona del cap de Salou (Tarragona).

Al llarg de la jornada, però, així com en pròxims dies, els núvols es trencaran més i el sol guanyarà protagonisme. No obstant això, entre dimecres i dijous podran reaparèixer els ruixats i les temperatures aniran a la baixa.

Caldrà anar seguint la situació de ben a prop. El que sembla clar és que l’ambient de tardor encara no té ganes d’arribar a casa nostra i, per tant, durant aquesta primera setmana del mes d’octubre la màniga curta seguirà fent falta a migdia. Les nits, això sí, seguiran fresques amb mínimes al voltant dels 15°C al nostre poble.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.