Les novetats de Ràdio Silenci en la temporada que comença

0
138

Un any més, l’emissora de la Garriga comença a caminar i ho fa amb novetats destacades, tal i com varen anunciar el passat divendres en la presentació de la nova temporada 2016-2017, apadrinada pel locutor de Ràdio Flaixbac Carles Pérez, davant d’una setantena d’assistents a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Pérez, que va posar en valor la qualitat i varietat de la nova programació de Ràdio Silenci, va remarcar la importància de les emissores locals com a formadores de futurs professionals del sector, recordant els seus inicis a Ràdio l’Ametlla del Vallès.

Avui dilluns dia 3 d’octubre, doncs, els canvis es començaran a notar a la ràdio garriguenca: l’informatiu de l’emissora presentat per Jordi Roig, l’Infogar, s’avança mitja hora i ara es podrà escoltar a les 14 h i les 19 h i durant 30 minuts, allargant així la seva durada; alhora, enguany s’estrenen fins a sis nous programes, entre els quals n’hi trobem un de psicologia positiva i educació, l’Emociona’t, o un espai setmanal de tertúlia de l’esplai de gent gran del municipi.

Radio silenci_presentacio_temporada_2016_2017_01Per altra banda, es mantenen espais com els musicals 107.Plom, At Camarillo, Sona en català i Guitarra, baix i bateria, així com els de temàtiques concretes com ara el de cinema Silenci, comença la sessió, el programa d’esports Passeig esportiu o l’agenda cultural i oci El Cafè de la Garriga, entre d’altres. Tots plegats formen part d’una graella amb fins a 20 programes de producció pròpia, si bé Ràdio Silenci també n’emetrà 14 d’altres emissores, principalment compartits a través de la Xarxa de Comunicació Local, entre els que hi trobem La tarda (de dilluns a divendres, de 16 a 19 h), amb participació d’una trentena d’emissores catalanes i amb una gran audiència.

En definitiva, el dial 107.4 de la FM a la Garriga ofereix fins a 35 programes de temàtiques i estils totalment variats, gràcies a la seixantena de col·laboradors que donen vida a la ràdio, tal i com destacava divendres el seu director, Eduard Mas, que emfatitzava l’objectiu d’arribar a un públic el més divers possible: “Per això incorporem un espai fet pels socis de l’esplai de la gent gran i, alhora, l’Unfollow, un programa per als joves. I per això a la graella hi tenim espais per escoltar les novetats musicals i els nous grups catalans i, alhora, programes de música clàssica, òpera, sardanes i havaneres”.

Ràdio Silenci, a banda de poder-se escoltar a través del 107.4 de la FM i de la TDT al televisor, també sona a través del www.radiosilenci.cat i l’aplicació gratuïta per a mòbils, plataformes que permeten, a més a més, recuperar programes ja emesos gràcies a l’opció de ràdio a la carta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.