Les novetats de Ràdio Silenci en la temporada que comença

0
Radio silenci_presentacio_temporada_2016_2017_02

Un any més, l’emissora de la Garriga comença a caminar i ho fa amb novetats destacades, tal i com varen anunciar el passat divendres en la presentació de la nova temporada 2016-2017, apadrinada pel locutor de Ràdio Flaixbac Carles Pérez, davant d’una setantena d’assistents a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Pérez, que va posar en valor la qualitat i varietat de la nova programació de Ràdio Silenci, va remarcar la importància de les emissores locals com a formadores de futurs professionals del sector, recordant els seus inicis a Ràdio l’Ametlla del Vallès.

Avui dilluns dia 3 d’octubre, doncs, els canvis es començaran a notar a la ràdio garriguenca: l’informatiu de l’emissora presentat per Jordi Roig, l’Infogar, s’avança mitja hora i ara es podrà escoltar a les 14 h i les 19 h i durant 30 minuts, allargant així la seva durada; alhora, enguany s’estrenen fins a sis nous programes, entre els quals n’hi trobem un de psicologia positiva i educació, l’Emociona’t, o un espai setmanal de tertúlia de l’esplai de gent gran del municipi.

Radio silenci_presentacio_temporada_2016_2017_01Per altra banda, es mantenen espais com els musicals 107.Plom, At Camarillo, Sona en català i Guitarra, baix i bateria, així com els de temàtiques concretes com ara el de cinema Silenci, comença la sessió, el programa d’esports Passeig esportiu o l’agenda cultural i oci El Cafè de la Garriga, entre d’altres. Tots plegats formen part d’una graella amb fins a 20 programes de producció pròpia, si bé Ràdio Silenci també n’emetrà 14 d’altres emissores, principalment compartits a través de la Xarxa de Comunicació Local, entre els que hi trobem La tarda (de dilluns a divendres, de 16 a 19 h), amb participació d’una trentena d’emissores catalanes i amb una gran audiència.

En definitiva, el dial 107.4 de la FM a la Garriga ofereix fins a 35 programes de temàtiques i estils totalment variats, gràcies a la seixantena de col·laboradors que donen vida a la ràdio, tal i com destacava divendres el seu director, Eduard Mas, que emfatitzava l’objectiu d’arribar a un públic el més divers possible: “Per això incorporem un espai fet pels socis de l’esplai de la gent gran i, alhora, l’Unfollow, un programa per als joves. I per això a la graella hi tenim espais per escoltar les novetats musicals i els nous grups catalans i, alhora, programes de música clàssica, òpera, sardanes i havaneres”.

Ràdio Silenci, a banda de poder-se escoltar a través del 107.4 de la FM i de la TDT al televisor, també sona a través del www.radiosilenci.cat i l’aplicació gratuïta per a mòbils, plataformes que permeten, a més a més, recuperar programes ja emesos gràcies a l’opció de ràdio a la carta.

Article anteriorUn inici de tardor variant
Article següentEl modernisme ocuparà els carrers de la Garriga els propers dies
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.