La Garriga Digital

Millora clara del temps aquesta setmana a la Garriga

thumb Marti Oliveras 02

La situació meteorològica dels darrers dies ha vingut marcada per la inestabilitat, amb ruixats i tempestes freqüents al nostre entorn però que a la Garriga no han estat destacables, doncs només hem recollit poc més de 10 mm.

On sí que les tempestes van descarregar amb més força va ser a la capçalera del Congost, on diumenge a la tarda en poca estona s’hi van recollir més de 50 mm. En conseqüència, el riu ha baixat amb alegria i va arribar a marcar un cabal màxim al voltant de 7 m3/s aquest passat diumenge a la nit (dades de l’estació d’aforament situada al nord del poble).

Després d’aquest episodi inestable, la setmana ha començat molt tranquil·la en conjunt, amb força sol i ja sense precipitacions.

Les temperatures segueixen fresques, ja de tardor, de nit i a primeres hores del dia amb mínimes a l’entorn dels 14 o 15°C, però a migdia, en canvi, s’estan enfilant amb facilitat i assolim els 25°C de màxima de mitjana.

En propers dies res fa pensar en un canvi de temps important, ben al contrari. Seguirem gaudint d’unes jornades assolellades amb el permís d’alguns núvols poc importants. 
Les temperatures no experimentaran canvis destacables i seguiran força contrastades entre el dia i la nit.

Seguirem la situació i informarem properament.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

Martí Oliveras Aumedes (@GarrigaMeteo)

Exit mobile version