La Garriga acollirà un parc de bombers abans de l’estiu

0
Parc bombers_la_Garriga_set_2016

El Parc de Bombers voluntaris del Figaró es traslladarà a una nova seu a la Garriga a partir de la primavera, en una gran nau de prop de 500 metres quadrats (més un segon pis de 240) situada a Ca n’Illa, a tocar de l’avinguda Jacint Verdaguer. Aquesta, ha estat visitada pel Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, acompanyat de l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, tres bombers voluntaris de Figaró-Montmany i altres tècnics de l’ajuntament.

Gendrau ha declarat a Ràdio Silenci que “hi ha hagut una falta d’inversió amb els bombers i hem de solucionar aquesta situació” i, al seu torn, el cap dels bombers voluntaris de Figaró-Montmany apuntava al mateix mitjà que “cal agraïr a l’Ajuntament de la Garriga i a Bombers de la Generalitat que es desencalli la situació. Portem anys en una condicions molt per sota del què necessitem”.

L’Ajuntament de la Garriga serà l’encarregat de l’adequació de l’espai de la nau destinat a la residència dels 25 bombers que hi treballaran, per la qual cosa haurà de demanar un crèdit, mentre que els equipaments interiors, el mobiliari i les telecomunicacions aniran a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

El parc de bombers actual està ubicat a la població del Figaró i és considerat un punt estratègic, ja que està situat a l’eix de l’autovia C-17, entre els parcs de Vic i Granollers, fet que garanteix una resposta molt més veloç per a poblacions entre aquestes dues ciutats, alhora que cobreix els espais naturals dels Cingles de Bertí i el Montseny.

Article anteriorArt i consciència a les parets de la Garriga
Article següentCaneló d’albergínia farcida de verdures gratinades amb beixamel i formatge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.