C’s insta l’Ajuntament a ampliar la seva oferta d’activitats durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a la Garriga, Ángel Guillén, ha lamentat “la poca implicació, un any més, de l’Ajuntament” amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que s’ha celebrat del 16 al 22 de setembre. Segons Guillén, “el Govern  de Budó tracta de complir amb la cita amb la clàssica bicicletada i espectacle infantil de tots els anys i, a sobre, enguany l’organitza fora de les dates marcades per la Generalitat”. Alhora, ha afirmat que “hi ha altres maneres de conscienciar la població sobre els beneficis de la mobilitat sostenible”.

Per aquests motius, Ciutadans presentarà en el pròxim Ple de l’Ajuntament una moció instant al Govern Municipal a ampliar l’oferta d’activitats en les futures edicions d’aquestes jornades sobre mobilitat. Guillén ha manifestat que “mesures com ara un dia sense cotxes a l’entrada de les escoles de la Garriga, juntament amb l’organització, aquest mateix dia, d’una bicicletada i un pedibus cap als centres educatius, són algunes de les iniciatives que proposem per organitzar en futures edicions de la Setmana de la Mobilitat, sense perjudici d’altres que puguem decidir en les comissions polítiques corresponents”.

Finalment, Guillén ha recordat que “aquest Govern Municipal, en especial els regidors de CDC en els quals recauen les àrees amb competències en la matèria, han mostrat poca sensibilitat amb la mobilitat urbana sostenible”. En aquest sentit, s’ha referit als casos dels “aparcaments indeguts al carrer Samalús amb la Plaça Can Dachs, l’escassa inversió en el manteniment dels carrils bicis i la seva ampliació o la implantació d’una xarxa de camins escolars”.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorLa No independència… és dependència (126)
Article següentSanti Vidal, a la Garriga: “Els actes informatius dels regidors seran el pa de cada dia a la República catalana”
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.