Art i consciència a les parets de la Garriga

0
Mural set_2016_01

Qui passegi pel carrer de la Doma, a l’alçada de la Fundació Asil Hospital de la Garriga, podrà observar un enorme mural a la façana d’aquesta, obra del jove pintor i muralista mataroní Mohamed L’Ghacham (1993). I és que a les parets de l’edifici, a partir d’ara, hi llueix una acolorida obra d’art que plasma la visió de l’artista sobre la vellesa, gràcies a una petició del propi asil hospital.

Però aquest no és l’únic mural que dóna vida a les parets del poble: el passat 2 d’abril es va inaugurar el mural commemoratiu del Dia Mundial de la Conscienciació de l’Autisme, obra de Sixe Paredes, i ja se n’ha començat a pintar un altre a una façana ben cèntrica, al carrer la Doma, cantonada amb el carrer Centre. En aquest últim cas, l’artista urbà que signa com a Escif, té previst que estigui finalitzat demà mateix, si el temps així ho permet.

Mural set_2016_02

Mural set_2016_03

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de setembre 2016
Article següentLa Garriga acollirà un parc de bombers abans de l’estiu
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.