Art i consciència a les parets de la Garriga

0
134

Qui passegi pel carrer de la Doma, a l’alçada de la Fundació Asil Hospital de la Garriga, podrà observar un enorme mural a la façana d’aquesta, obra del jove pintor i muralista mataroní Mohamed L’Ghacham (1993). I és que a les parets de l’edifici, a partir d’ara, hi llueix una acolorida obra d’art que plasma la visió de l’artista sobre la vellesa, gràcies a una petició del propi asil hospital.

Però aquest no és l’únic mural que dóna vida a les parets del poble: el passat 2 d’abril es va inaugurar el mural commemoratiu del Dia Mundial de la Conscienciació de l’Autisme, obra de Sixe Paredes, i ja se n’ha començat a pintar un altre a una façana ben cèntrica, al carrer la Doma, cantonada amb el carrer Centre. En aquest últim cas, l’artista urbà que signa com a Escif, té previst que estigui finalitzat demà mateix, si el temps així ho permet.

Mural set_2016_02

Mural set_2016_03

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.