Santi Vidal visita la Garriga per un acte d’Acord+ERC

0
ERC Santi_Vidal_set_2016

El jutge –ara senador– Santi Vidal assistirà aquest dijous 22 de setembre a l’acte d’Acord Independentista de la Garriga + ERC en què es valorarà la tasca dels republicans a l’Ajuntament. La primera tinent d’alcalde, Neus Marrodán, presentarà la feina feta pel grup municipal que dóna suport a l’equip de govern juntament amb el grup de Convergència i Unió. L’acte tindrà lloc a Can Raspall de la Garriga, a les 19:30 h.

Els quatre regidors d’Acord+ERC faran balanç de l’acció política a les diferents àrees on tenen responsabilitats, incloent un torn de preguntes en què aclariran les qüestions de la ciutadania. Neus Marrodán és la regidora d’Urbanisme, Medi Ambient, Mobilitat i Societat del Coneixement; Albert Benzekry és el titular de Cultura i Patrimoni; Dolors Castellà parlarà d’Acció Social i Habitatge; i Lluís Marco és el responsable de Comerç i Emprenedoria.

Santi Vidal tancarà l’acte amb una valoració de la situació nacional des de la pròpia òptica i també com a representant electe per Esquerra Republicana de Catalunya. Vidal es va presentar com a candidat al Senat espanyol després que el Consell General del Poder Judicial el va apartar de l’exercici de la judicatura per redactar, durant el seu temps lliure, una possible Constitució de la República catalana.

Acord + ERC la Garriga

Article anteriorCassoleta d’albergínia, tonyina, tomàquet i formatge
Article següentSetmana amb algun ruixat de tarda, ambient càlid de dia i fresc de nit

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.