Cassoleta d’albergínia, tonyina, tomàquet i formatge

0
115

Aprofitant que ens trobem en el millor moment per consumir albergínies i ja que és una hortalissa amb un gran ventall de possibles elaboracions, avui us portem una recepta que no us prendrà massa temps a la cuina, tenint en compte el bon resultat que us donarà.

Ingredients (per a 4 persones)

– 2 albergínies mitjanes.

– Formatge tendre.

– 4 llaunes de tonyina en conserva.

– Formatge emmental ratllat.

– Un pot petit de tomàquet fregit (millor si és casolà).

Elaboració

– Preescalfem el forn a 200ºC.

– Tallem les albergínies en rodanxes, ni molt fines ni molt gruixudes, i les col·loquem a sobre d’un paper de cuina, les salem i deixem reposar una mica perquè tregui l’amargor.

– Eixuguem l’albergínia i, en una paella calenta amb una mica d’oli, les cuinem fins que estiguin toves i reservem.

– En una cassoleta, hi posem una fina base de tomàquet i fem una capa d’albergínia, una de tonyina, una de tomàquet i una de formatge. Així, successivament, fins omplir les cassoletes; l’última capa ha de ser d’albergínia la qual cobrirem amb una bona capa de formatge ratllat.

– Ho fiquem dins del forn fins que es gratini.

Bon profit!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.