Cassoleta d’albergínia, tonyina, tomàquet i formatge

0
Cassoletes albergínia

Aprofitant que ens trobem en el millor moment per consumir albergínies i ja que és una hortalissa amb un gran ventall de possibles elaboracions, avui us portem una recepta que no us prendrà massa temps a la cuina, tenint en compte el bon resultat que us donarà.

Ingredients (per a 4 persones)

– 2 albergínies mitjanes.

– Formatge tendre.

– 4 llaunes de tonyina en conserva.

– Formatge emmental ratllat.

– Un pot petit de tomàquet fregit (millor si és casolà).

Elaboració

– Preescalfem el forn a 200ºC.

– Tallem les albergínies en rodanxes, ni molt fines ni molt gruixudes, i les col·loquem a sobre d’un paper de cuina, les salem i deixem reposar una mica perquè tregui l’amargor.

– Eixuguem l’albergínia i, en una paella calenta amb una mica d’oli, les cuinem fins que estiguin toves i reservem.

– En una cassoleta, hi posem una fina base de tomàquet i fem una capa d’albergínia, una de tonyina, una de tomàquet i una de formatge. Així, successivament, fins omplir les cassoletes; l’última capa ha de ser d’albergínia la qual cobrirem amb una bona capa de formatge ratllat.

– Ho fiquem dins del forn fins que es gratini.

Bon profit!

Article anteriorObertes les inscripcions del curs de textos interpretatius a la Garriga
Article següentSanti Vidal visita la Garriga per un acte d’Acord+ERC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.