Inés Arrimadas es reuneix amb membres de les entitats del projecte ‘Autisme la Garriga’

0
RECEPCIO AUTISME_LA_GARRIGA

La presidenta de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas,  ha destacat “la necessitat de donar suport a les famílies de persones amb autisme”. Arrimadas ho ha dit després de reunir-se amb representants de les entitats del projecte ‘Autisme la Garriga’, juntament amb la portaveu de C’s a la comissió d’Afers Socials, Noemí de la Calle i el regidor i portaveu del partit a l’Ajuntament de la Garriga, Ángel Guillén. La Cap de l’Oposició també aposta per “donar més visibilitat a la realitat d’aquests ciutadans”.

En declaracions als mitjans de comunicació, la líder de C’s a Catalunya ha explicat que ha traslladat a l’associació les propostes del seu grup polític al Parlament en aquest sentit i ha posat com a exemple la iniciativa per “aconseguir que els nens amb autisme puguin dinar als menjadors escolars” gràcies a l’ajut de personal qualificat. “A C’s, seguirem treballant dur per portar a terme incitaves per ajudar aquest col·lectiu”, ha defensat.

Per la seva banda, el regidor Àngel Guillén ha mostrat la seva “satisfacció” per la visita d’Arrimadas i d’altres diputats de C’s al Parlament a la Garriga perquè  “han pogut conèixer de més a prop les entitats que conformen un projecte capdavanter a nivell europeu en el tractament del Trastorn de l’Espectre Autista i del qual els garriguencs hem de sentir-nos-en orgullosos”.

ANGEL GUILLEN_I_INES_ARRIMADASGuillén també ha posat en valor que la presència d’Arrimadas respon a “la implicació de C’s amb les polítiques socials”. El portaveu de C’s ha lamentat que “mentre el Govern de Puigdemont només té el monotema secessionista al cap, C’s lidera al Parlament la presentació de propostes de caire social encaminades a millorar la vida dels catalans”. I ha insistit en que “mentre Puigdemont assisteix a manifestacions que no representen a tots els catalans, Arrimadas trepitja territori per reunir-se amb entitats que fan una gran tasca en la societat i busca maneres d’intentar ajudar-les en el seu dia a dia”.

En acabar la trobada, Arrimadas, de la Calle i Guillén s’han traslladat en companyia dels diputats de la formació taronja Joan García i Carlos Sánchez, juntament amb membres de l’agrupació de C’s al municipi, a Can Raspall on han tingut una reunió amb càrrecs electes i càrrecs d’agrupacions a nivell comarcal per analitzar la situació política actual.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorLa Garriga també batega amb l’11S
Article següentDissabte, visita per la Garriga de 1716… i diumenge, verema popular
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.