Dissabte, visita per la Garriga de 1716… i diumenge, verema popular

0
verema

Participar en una verema a unes vinyes de la Garriga, tal i com es feia cent anys enrere, serà possible el proper diumenge 18 de setembre, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP). Els participants que s’hi animin (cal inscripció prèvia a patrimoni@ajlagarriga.cat), podran collir i aixafar raïm amb els peus i, a més, gaudiran d’un esmorzar popular a càrrec del cuiner Xavier Sòria.

Per altra banda, però també dins les JEP 2016, tindrà lloc la visita guiada titulada “La Garriga rural de fa 300 anys”, el dissabte dia 17, amb sortida des de l’aparcament dels Pinetons a les 17 h. Serà una ruta que recordarà com vivien les persones i com eren els habitatges i paisatges de la Garriga de 1716 a través d’un recorregut per les principals masies i veïnats de la part nord del poble.

JEP 2016

Article anteriorInés Arrimadas es reuneix amb membres de les entitats del projecte ‘Autisme la Garriga’
Article següentActivitats del cicle La Garriga pel foment de la pau
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.