Què s’hi fa a la Garriga amb motiu de la Diada Nacional?

0
161

Com cada any, el 10 de setembre tindrà lloc l’acte institucional a les 19 h a la plaça del Silenci i, pels volts de les dotze de la nit i en el marc de la celebració del seixantè aniversari de l’Aplec de la Sardana de la Garriga, la Pista Número 1 acollirà l’Homenatge a la Senyera, que enguany comptarà amb la presència del cantant i folklorista català Jaume Arnella, encarregat de llegir el manifest.

Atenció: per motius meteorològics, el 60è Aplec de la Sardana tindrà lloc al Pavelló de Can Noguera (Avinguda de l’Avi Musquera s/n).

Ja el dia 11, a les nou del matí, tindrà lloc la tradicional Pujada al Turó de la bandera, organitzada pels Amics de la Senyera, a la Pista Número 1; i per cloure la jornada, a les nou del vespre, hi haurà Havaneres i rom cremat a la Plaça de l’església, gentilesa de PDC.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.