Creps farcides de formatge tendre, figues i nous

0
165

Ara que ens endinsem en el mes de setembre i és temps de figues, us portem una recepta molt fàcil, alhora que deliciosa: explicarem com preparar una senzilla però sempre efectiva massa per fer creps que, aquest cop, farcirem de figues d’aquesta època, formatge tendre i nous.

Ingredients per 7-8 creps

– 150 g de farina de rebosteria.

– 250 ml de llet.

– 15 ml d’oli d’oliva verge extra.

– 5 g de sucre.

– 3 ous grans.

– Sal, un polsim.

– Mantega.

Preparació

– Tamisem la farina i la posem en un recipient alt per poder utilitzar la batedora.

– Hi afegim una mica de sal, sucre, els ous i la llet i batem amb unes varetes, manuals o elèctriques.

– Un cop estiguin tots els ingredients ben barrejats, hi afegim la farina i tornem a batre. Ha de quedar una barreja cremosa i sense grumolls.

– Guardem a la nevera durant una hora, aproximadament.

– En una paella antiadherent (millor si és especial per creps) hi posem una mica de mantega que la cobreixi tota i, quan estigui calenta, tirem una cullerada i mitja de la massa i la repartim fins que cobreixi tota la superfície, tenint en compte que no ha de quedar massa gruixuda. Quan hagin passat uns segons donem la volta i deixem que es faci per l’altre banda.

– Quan estigui feta, parem el foc i col·loquem el formatge, les figues i les nous.

– Tanquem com més ens agradi i emplatem.

– Fem el mateix amb tota la massa fins que tinguem la quantitat de creps desitjada.

-Podem decorar amb una reducció de vi, o una mica de xocolata desfeta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.