Creps farcides de formatge tendre, figues i nous

0
247

Ara que ens endinsem en el mes de setembre i és temps de figues, us portem una recepta molt fàcil, alhora que deliciosa: explicarem com preparar una senzilla però sempre efectiva massa per fer creps que, aquest cop, farcirem de figues d’aquesta època, formatge tendre i nous.

Ingredients per 7-8 creps

– 150 g de farina de rebosteria.

– 250 ml de llet.

– 15 ml d’oli d’oliva verge extra.

– 5 g de sucre.

– 3 ous grans.

– Sal, un polsim.

– Mantega.

Preparació

– Tamisem la farina i la posem en un recipient alt per poder utilitzar la batedora.

– Hi afegim una mica de sal, sucre, els ous i la llet i batem amb unes varetes, manuals o elèctriques.

– Un cop estiguin tots els ingredients ben barrejats, hi afegim la farina i tornem a batre. Ha de quedar una barreja cremosa i sense grumolls.

– Guardem a la nevera durant una hora, aproximadament.

– En una paella antiadherent (millor si és especial per creps) hi posem una mica de mantega que la cobreixi tota i, quan estigui calenta, tirem una cullerada i mitja de la massa i la repartim fins que cobreixi tota la superfície, tenint en compte que no ha de quedar massa gruixuda. Quan hagin passat uns segons donem la volta i deixem que es faci per l’altre banda.

– Quan estigui feta, parem el foc i col·loquem el formatge, les figues i les nous.

– Tanquem com més ens agradi i emplatem.

– Fem el mateix amb tota la massa fins que tinguem la quantitat de creps desitjada.

-Podem decorar amb una reducció de vi, o una mica de xocolata desfeta.

Article anteriorCiutadans de la Garriga no participarà als actes institucionals de la Diada perquè no són plurals
Article següentQuè s’hi fa a la Garriga amb motiu de la Diada Nacional?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.