Ciutadans de la Garriga no participarà als actes institucionals de la Diada perquè no són plurals

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de la Garriga, Àngel Guillén, ha anunciat que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada al poble”,  i ha explicat que això serà així  “fins que no sigui realment una festa neutral i despolititzada que representi a tots els catalans”

El portaveu de C’s ha incidit en què “els arguments que hem donat en edicions anteriors per no participar-hi continuen malauradament vigents perquè així ho vol el Govern Municipal” i ha mostrat el seu desig per la celebració algun dia d’una “Diada que sigui representativa de tots els catalans i que defugi d’estar al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”

Ángel Guillén ha recordat que l’Onze de Setembre Ciutadans organitzarà una trobada popular a Premià de Mar per “reivindicar una Diada de tots i no només per als separatistes”. Finalment, ha proposat que la Diada de Catalunya es traslladi al dia de Sant Jordi “com portem anys reclamant des de C’s, perquè és una festa cívica en què gairebé tots els catalans sortim al carrer a celebrar-la”.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorDissabte us esperem per començar a viure la Diada
Article següentCreps farcides de formatge tendre, figues i nous
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.