La Garriga Digital

Darreres places per a l’Onze de Setembre

thumb ANC LG logo web

La Garriga tornarà a estar ben present a la manifestació de l’Onze de Setembre. L’Assemblea i Òmnium de la Garriga ja tenim fletats els autocars cap a Barcelona per participar d’una nova jornada reivindicativa en què els catalans, pensem com pensem, reclamem units l’exercici de l’autodeterminació de Catalunya. Estem a punt de culminar el procés cap a la República catalana i cal una nova demostració de força, il·lusió i civisme.

Encara queden algunes places per acabar d’omplir el darrer vehicle, i per això podeu trobar tiquets als següents punts de venda: Can Baldich, La Vienesa i L’Artesà. Així mateix, aquest dissabte 10 de setembre al matí vendrem les darreres places a la parada de l’Assemblea de la plaça de Can Dachs.

També us convidem, si encara no ho heu fet, a inscriure-us prèviament a la pàgina web de l’Assemblea. Aquesta senzilla acció ajuda els organitzadors a coordinar una concentració de gran magnitud.

Pels que ja teniu plaça als autocars, us convoquem l’Onze de Setembre, a les 13.30 h., davant del Caprabo.

 Motards Independentistes

També us podeu afegir a la convocatòria dels motoristes de la Garriga, que han quedat a la rotonda de la SATI a les 8 h. de la mateixa Diada. Sortiran en direcció a Vic per participar a la manifestació dels Motards Independentistes. La caravana de motos sortirà de la capital de l’Osona en direcció al Bruc per afegir-se, a la tarda, a la concentració de Barcelona.

ANC de la Garriga

Exit mobile version