Darreres places per a l’Onze de Setembre

0
thumb ANC LG logo web

La Garriga tornarà a estar ben present a la manifestació de l’Onze de Setembre. L’Assemblea i Òmnium de la Garriga ja tenim fletats els autocars cap a Barcelona per participar d’una nova jornada reivindicativa en què els catalans, pensem com pensem, reclamem units l’exercici de l’autodeterminació de Catalunya. Estem a punt de culminar el procés cap a la República catalana i cal una nova demostració de força, il·lusió i civisme.

Encara queden algunes places per acabar d’omplir el darrer vehicle, i per això podeu trobar tiquets als següents punts de venda: Can Baldich, La Vienesa i L’Artesà. Així mateix, aquest dissabte 10 de setembre al matí vendrem les darreres places a la parada de l’Assemblea de la plaça de Can Dachs.

També us convidem, si encara no ho heu fet, a inscriure-us prèviament a la pàgina web de l’Assemblea. Aquesta senzilla acció ajuda els organitzadors a coordinar una concentració de gran magnitud.

Pels que ja teniu plaça als autocars, us convoquem l’Onze de Setembre, a les 13.30 h., davant del Caprabo.

 Motards Independentistes

També us podeu afegir a la convocatòria dels motoristes de la Garriga, que han quedat a la rotonda de la SATI a les 8 h. de la mateixa Diada. Sortiran en direcció a Vic per participar a la manifestació dels Motards Independentistes. La caravana de motos sortirà de la capital de l’Osona en direcció al Bruc per afegir-se, a la tarda, a la concentració de Barcelona.

ANC de la Garriga

Article anteriorSetmana de ple estiu a la Garriga; Diada menys càlida i sense precipitacions
Article següentDissabte us esperem per començar a viure la Diada
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.