Un 11S més, un 11S diferent… l’últim 11S?

0
thumb autocars anc la garriga

Sembla que les seus descentralitzades decantaran la balança de l’èxit de la Diada del 2016. Si fins ara la concentració a Barcelona es valorava en milions, enguany serà a les altres seus on es parlarà de desenes de milers i on es viurà una mobilització extraordinària i és que, enguany, la manifestació que ha meravellat el món es repartirà arreu del territori català: Salt, Berga, Tarragona, Lleida i Barcelona.

Molts simpatitzants de la Garriga demanaven anar a Berga, però l’organització de la Diada va insistir en què el Vallès Oriental anés a Barcelona. El cert és que l’èxit de les seus al territori no pot fer posar en dubte una concentració massiva a la capital, on és imprescindible assegurar-hi la participació: si fallés Barcelona, això seria el que es vendria als mitjans de comunicació.

És per això que vam decidir que els autocars de la Garriga (que sortiran el mateix dia 11, a les 13:30 h, des de davant del Caprabo) vagin a la ciutat comtal: per garantir una assistència massiva a la manifestació principal. Tot i això, hi ha un bon nombre de garriguencs que aniran, pels seus mitjans, a Berga, on gaudiran d’un fet únic i històric. Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels...

Els tiquets pels autocars es poden aconseguir als comerços Can Baldich, Valldoriola, L’Artesà, El Racó de la Txus i La Vienesa i s’estan venent a un ritme inferior al d’anys anteriors, però cal tenir en compte la gent que ha dit que anirà a Berga i la que anirà a Barcelona a passar el dia i ens diuen que ho faran pels seus propis mitjans. Hom preveu menys col·lapse en el transport públic i, per tant, sembla poc arriscat agafar-lo. A més, no hi ha amenaça de vaga de Renfe, com l’any passat. Recordeu inscriure’us al web oficial un cop tingueu decidit que assistiu a la Diada!

L’ANC la Garriga serem demà dissabte dia 3 a la plaça de Can Dachs durant tota la jornada, així com diumenge a la tarda, amb una parada on també s’hi podran adquirir tiquets. Alhora, seguim regalant estelades, tant a les nostres parades com a les botigues on es venen els tiquets, doncs el poble ha de rentar la cara a les ensenyes que hi ha penjades, que el sol les ha estat maltractant tot l’any i no llueixen prou! Malauradament, però, no podem vendre samarretes oficials, tot i que es poden trobar a alguns supermercats Esclat – Bonpreu de poblacions properes com Lliçà o Centelles.

A aquestes alçades, el més normal és que ja se sàpiga en què consisteix l’11 de Setembre d’enguany organitzat per l’ANC, però per si algú encara no ho té clar, pot consultar la guia completa que han elaborat els companys de Vilaweb en aquest enllaç.

AT de l’ANC de la Garriga

Article anteriorLa No independència… és dependència (124)
Article següentSetmana de ple estiu a la Garriga; Diada menys càlida i sense precipitacions
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.