Tercera edició del Memorial Josep Segú

0
137

Josep Segú Soriano (la Garriga, 1935-2010) fou ciclista professional entre 1956 i 1966, guanyant dues etapes de la Vuelta i arribant a quedar segon a la general de l’any 1959. Enguany, concretament el proper dissabte 3 de setembre, la Garriga acollirà el tercer memorial dedicat a la seva persona, amb una cursa ciclista per circuit urbà que puntuarà per la Copa Criterium de la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova, amb inici previst davant el balneari Blancafort a les 17 h i amb una previsió d’una setantena de participants, transcorrerà pel centre del poble, passant pels carrers Banys, Figueral, Vinyals i El Passeig. Tindrà una durada aproximada de 2 hores i mitja i el circuit constarà de 1.300 metres, havent de donar, els corredors, un total de 60 voltes.

Les inscripcions per la prova s’han de fer a la Federació Catalana de Ciclisme i està destinada a categories Elit, Sub 23 i Màster 30.

Josep Segu III Memorial set 2016

Fotografia de l’edició de 2014

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.