Tercera edició del Memorial Josep Segú

0
memorial josep_segú

Josep Segú Soriano (la Garriga, 1935-2010) fou ciclista professional entre 1956 i 1966, guanyant dues etapes de la Vuelta i arribant a quedar segon a la general de l’any 1959. Enguany, concretament el proper dissabte 3 de setembre, la Garriga acollirà el tercer memorial dedicat a la seva persona, amb una cursa ciclista per circuit urbà que puntuarà per la Copa Criterium de la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova, amb inici previst davant el balneari Blancafort a les 17 h i amb una previsió d’una setantena de participants, transcorrerà pel centre del poble, passant pels carrers Banys, Figueral, Vinyals i El Passeig. Tindrà una durada aproximada de 2 hores i mitja i el circuit constarà de 1.300 metres, havent de donar, els corredors, un total de 60 voltes.

Les inscripcions per la prova s’han de fer a la Federació Catalana de Ciclisme i està destinada a categories Elit, Sub 23 i Màster 30.

Josep Segu III Memorial set 2016

Fotografia de l’edició de 2014

Article anteriorLa Botiga al Carrer arriba a la seva edició número deu
Article següentLa No independència… és dependència (124)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.