La Botiga al Carrer arriba a la seva edició número deu

0
9a botiga_carrer

Els carrers del centre del poble acolliran aquest proper 4 de setembre la desena edició de La Botiga al Carrer, que organitza l’Agrupació de Serveis i Comerciants (ASIC) de la Garriga, on una cinquantena de comerços i establiments muntaran parades a l’aire lliure per oferir descomptes i promocions especials als vianants que vulguin passejar i gaudir de les diverses activitats que, a més, s’hi duran a terme.

Entre aquests actes, en destaquen les ja habituals actuacions d’escoles de dansa del poble, de música o d’idiomes. Alhora, enguany es durà a terme una campanya solidària contra el càncer de mama i l’entitat convidada serà la dels Geganters de la Garriga.

Les parades es podran visitar entre les 10 del matí i les 20:30 h.

Article anteriorArriba el 60è Aplec de la Sardana de la Garriga
Article següentTercera edició del Memorial Josep Segú
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.