La 6a Edició de la Ruta del Pintxo bat rècords i premia a la Botiga d’en Jordi / Ambrosia i al Restaurant la Garrafa

0
thumb premiats ruta pinxo

El dimarts 2 d’agost es va fer la Festa de la Ruta del Pintxo als jardins de Can Raspall, amb una gran expectació. Aquesta festa posava punt i final a la 6a edició de la Ruta del Pintxo, organitzada per l’entitat Juvenil Projecte Mexcla’t, la qual ha exportat el seu model a municipis com Santa Eulàlia de Ronçana i Caldes de Montbui.

Aquesta 6a edició torna a batre rècords; més de 38.000 paperetes de votació comptabilitzades i, segons les previsions dels 41 establiments participants, uns 45.000 pintxos preparats, superant els números de la edició anterior on s’havia establert l’anterior rècord en 36.000 butlletes i una previsió de 40.000 consumicions servides.

 La dupla que feien la Botiga d’en Jordi i l’Ambrosia sota la direcció de la Esther Moreno i en Jordi Ballús va ser la guanyadora d’aquesta edició, fent la tercera versió del seu xarrup d’ibèric, que consisteix en una torrada de pernil ibèric, però repensada. Si l’any passat es van inventar en aquest mos tan tradicional, la infusió de tomàquet, enguany el tomàquet es convertia en una escuma que va impressionar als membres del jurat professional i als clients que van consumir el seu pintxo.

El premi al pintxo més popular, el que aconsegueix una mitjana més alta amb els vots només del públic, se’l va endur el Restaurant La Garrafa. Aquesta vegada, un dels restaurants més reconeguts de la Garriga va impressionar els visitants amb un ravioli d’ànec, que portava com a base una melmelada feta amb cervesa Estrella Damm, patrocinadora de l’esdeveniment. Tot plegat una tapa que es va treballar molt l’equip de cuina del restaurant, encapçalats pel Miguel Guerrero i en Sergi Grau.

En aquesta edició, des de la organització s’ha volgut destacar la gran qualitat dels pintxos participants, ja que en els dos àmbits de classificació la puntuació ha estat molt igualada i els primers classificats estan quasi empatats.  

Durant la Festa de la Ruta del Pintxo es van donar a conèixer als guanyadors d’aquesta edició i també es va projectar el vídeo que des de la organització, cada any, es grava per a fer un resum de l’esdeveniment. També es va poder degustar un aperitiu cortesia de l’entitat i begudes per part dels dos patrocinadors Estrella Damm i l’empresa garriguenca Disterri.

També es van obsequiar amb el xec cortesia d’ASIC de 100 euros per comprar als establiments locals agremiats a l’Associació de Serveis i Comerciants i productes cortesia de la resta de patrocinadors.

L’edició d’enguany finalitza amb un gran èxit total, i a partir de setembre es treballarà per millorar la edició del 2017!

 

Associació Juvenil Projecte Mexcla’t

Article anteriorLa No independència… és dependència (123)
Article següentAperitiu de caviar de tomàquet amb anxova
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.