La No independència… és dependència (123)

0
Per la_Dignitat_Logo

Com sap CSQP (Podem) que els catalans no volen la independència? Publicat: “La majoria de la societat catalana no vol la independència” (Rabell); “A favor de la independència, 47,7%; en contra, 42,4%” (CEO). Ignorància o demagògia per part de CSQP? Segur que la majoria de catalans no vol viure en un modern estat europeu en benestar, llibertat, democràcia i amb una justícia social avançada? Segur que la majoria de la societat catalana, prefereix seguir sent “dependent” d’un estat que tant la castiga, que obliga a retallades en sanitat, educació i assistència social i que limita la llibertat i la identitat? Què suggereix la lògica?

Què justifica un sol vot per a CSQP? Publicat: “CSQP, segona força a Catalunya”; “Els candidats a dirigir Podem Catalunya es decideixen per un no a la independència en un referèndum” (CEO). A qui defensen realment? Han donat mostres de coherència quan denuncien retallades i mai a qui les provoca, que és la dependència de l’estat espanyol? Què predomina en els discursos de Rabell i Coscubiela al Parlament? Propostes al costat dels qui volen el millor per als catalans o crítiques obsessives, demagògiques i distorsionades? Què pot fer Podem, realment, al Parlament espanyol? Res! Són dèspotes il·lustrats, demagogs, amb programes vagues, indefinits, “fum”…? Aquí estan les seves declaracions, renúncies, contradiccions. En què representen i defensen més i millor als treballadors de Catalunya que els partits independentistes? Volen que els treballadors i les famílies catalanes continuïn depenent d’aquells que presumeixen d’haver enfonsat el sistema sanitari català? Què triaria un votant coherent?

Vivim al mateix país que el Rei Felip VI? Publicat: “La independència de la justícia és essència de l’estat de Dret” (Felipe VI). És el que creu o el que hauria de ser? Pel que es publica, opina la majoria de la societat espanyola que la justícia és realment independent a Espanya? Està lliure de tota sospita el Tribunal Constitucional? Està lliure de tota sospita la Fiscalia General? És equiparable la justícia espanyola a la dels països que, de debò, són estats de Dret? Són propis d’un estat de Dret les actuacions i declaracions àmpliament difoses? Estem presidits per un cap d’estat que desconeix “l’estat” real de la justícia del país en el qual regna? Pot el monarca dotar d’aquesta “essència” que defensa? Si és possible crear un nou estat en el qual, de debò, la justícia sigui independent, “l’essència” d’un veritable estat de Dret, és coherent voler continuar en un que els fets demostren que no ho és? Què votaria un veritable demòcrata?

Davant d’aquesta realitat, volem independència… o més i pitjor dependència?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ / PREGUNTES OPORTUNES

Article anteriorProp de cent de participants a la XXVI Escalada al Campanar
Article següentLa 6a Edició de la Ruta del Pintxo bat rècords i premia a la Botiga d’en Jordi / Ambrosia i al Restaurant la Garrafa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.