Pastís de pollastre, formatge, pernil dolç i salat

0
264

Com acostuma a passar, a l’estiu mengem més plats freds que calents, però això no vol dir que no es pugui menjar bé i variat.

Per això avui us proposem un plat molt complet i que tan sols acompanyant-lo amb una mica d’amanida es pot prendre com a plat únic.

 

INGREDIENTS

– 2 pits de pollastre en filets.

-75 g. de formatge del que més ens agradi (jo he utilitzat un gouda).

-200 g. de pernil dolç.

-100 g. de pernil salat.

– Sal i pebre.

– Film plàstic, paper d’alumini.

ELABORACIÓ

– Aplanem bé els filets de pit de pollastre i els salpebrem.

– Cobrim amb film un motlle petit de plum-cake i col·loquem tires de pernil dolç de manera que quedin remuntades entre sí i també que pengin pels cantons del motlle.

– Col·loquem els pits de pollastre de manera que cobreixi també tota la superfície i fem el mateix amb el formatge i el pernil salat.

– L’última capa serà de pit de pollastre.

– Tanquem el pastís amb el pernil dolç que penjava, i també amb el film de plàstic.

– Tapem el motlle amb paper d’alumini i el posem al forn al bany maria durant 45 minuts a 180°C.

– Quan ja estigui fet el traiem del forn i col·loquem un pes a sobre perquè quedi pressionat i no quedin forats.

– Quan ja estigui fred, el posem a la nevera durant unes hores i així es podrà tallar bé i es desmuntarà.

– Es pot servir acompanyat amb una mica d’amanida. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.