Visita teatralitzada a la Doma: la nova proposta turística de la Garriga

0
54

El proppassat divendres 15 de juliol l’Ajuntament de la Garriga presentava la visita teatralitzada a l’espai monumental de la Doma (segle X), una nova proposta turística que se suma a les que ja ofereix el Centre de Visitants.

Aquesta iniciativa proposa un recorregut d’una mcia més d’una hora per la història d’aquest espai a través d’un actor, el qual, acompanyat d’una guia, interpretarà diferents personatges que transmetran al públic la seva transcendència del conjunt de la Doma.

La visita teatralitzada, pensada pels capvespres d’estiu, anirà acompanyada per un petit tast de productes locals, amb dues degustacions que canviaran depenent del dia: el “Tast del Monjo” (amb productes dolços com licors i sucs acompanyats de Garrics), i el “Tast del Domer” (amb productes de proximitat com cervesa artesana, pa, oli i embotits).

Les visites es faran els dies 22 de juliol, 19 d’agost i 2 de setembre a les 19.30 hores i el punt de trobada serà el mateix aparcament de la Doma. Les places són limitades i les persones interessades cal que facin una inscripció al Centre de Visitants (info@visitalagarriga.cat – 93 113 70 31).

Amb aquesta iniciativa, i a través d’ es convidarà el públic a fer un

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada