Neix Partit Demòcrata Català

0
211

Partit Demòcrata Català  (PDC) és un  nou partit polític al servei de la gent de Catalunya.  Volem aconseguir que Catalunya sigui independent, i assolir així la justícia social i el progrés econòmic que han de fer del nostre país un referent al món.

Com va dir el President Carles Puigdemont, el Partit Demòcrata Català neix amb l’esperit i els valors insubornables d’encaminar Catalunya cap a la independència i al servei del progrés, el futur i la modernitat de la gent.

PDC neix amb voluntat d’integrar, de fer-ho de manera transversal i amb una radicalitat democràtica que ajudarà a reforçar la cultura democràtica del futur i vol ser un instrument útil a través de les bones pràctiques polítiques i en assumir responsabilitats institucionals.

Des de la Garriga treballem per convertir Catalunya en el millor país per a viure el somni europeu de pau, prosperitat, benestar, felicitat i llibertat. I una Garriga per a viure en harmonia i una bona qualitat de vida.

Aquest moment fundacional és un nou començament. L’inici d’un projecte que sigui gran, amb ganes de ser encara més útils per a la Garriga, Catalunya i la seva gent. Vols venir amb nosaltres?

PDC la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.