Gelat de plàtan amb xocolata i nous caramelitzades

0
65

Amb l’arribada de l’estiu, els gelats són uns del principals protagonistes per combatre la calor. La majoria de vegades els comprem ja fets, però fer-los a casa és molt més senzill del que sembla.

Avui us portem un gelat realment fàcil, ràpid i molt natural. A més a més, ens ajudarà a donar sortida a aquella fruita que de vegades se’ns posa molt madura i ningú vol menjar. En aquest cas, hem utilitzat uns plàtans.

INGREDIENTS

Per fer el gelat de plàtan

– Plàtans madurs.

Per fer la xocolata

– Xocolata negra a partir de 70% de cacau.

– Una mica de llet

Per decorar

– Nous, avellanes i, si pot ser, que siguin caramel·litzades.

ELABORACIÓ

– Pelem els plàtans i els tallem a trossos petits. El posem dins d’una bossa i congelem.

– L’endemà, traiem del congelador i triturem fins aconseguir una massa espessa. Tornem a congelar.

Per fer la xocolata

– Millor preparar-la quan anem a prendre el gelat.

– En un cassó, hi posem una mica de llet i quan arranqui el bull, hi tirem la xocolata i remenem fins que desfaci.

– A l’hora se servir, posem en una copa una base de xocolata i, a sobre, dues boles de gelat. Decorem amb fruits secs.

Bon profit!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.