S’estrena el cicle de concerts “La Garriga, Nits d’estiu”

0
139

La retransmissió en directe de la Bohème de Puccini des del Gran Teratre del Liceu, que va omplir la plaça de l’Església el passat divendres 9 de juliol, va ser el primer acte del cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament titulat “La Garriga, Nits d’estiu”, i que tindrà lloc cada divendres de juliol a l’esmentada plaça.

Els propers concerts del cicle seran els de Matthew McDaid i de Joan Garriga i Madjic Fahem, que organitza el Brou del Mestre el proper divendres 15, i Trocamba Matanusca i Sgelpa, organitzat per La Bordall el 22 de juliol.

Fotografia: OAMC

thumb nits estiu

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.