La catalanitat de Miguel de Cervantes es debat demà a L’Illot

0
139

Demà dijous 14 de juliol, el Bar L’Illot acollirà un sopar col·loqui amb l’historiador Jordi Bilbeny, que comptarà amb la projecció del documental “Enigma Cervantes”, una peça basada en les recerques de l’historiador, que defensa que Miguel de Cervantes era, en realitat, un cavaller valencià de Xixona anomenat Miquel Servent. Enigma Cervantes ha estat dirigit per David Grau i produït per Pilar Montoliu.

Tot plegat començarà a les 20:30 h del vespre i tothom que hi vulgui assistir pot reservar la seva entrada (20 €) que inclou sopar, projecció i xerrada, al bar L’Illot.

Jordi Bilbeny és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorand en Història Moderna a la Universitat de Barcelona i és conegut per les seves tesis sobre la catalanitat de Cristòfor Colom, de Miguel de Cervantes, de La Celestina i l’atribució de l’autoria del Lazarillo de Tormes a Joan Timoneda.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.