Una camió que transportava porcs per la C-17 bolca a l’alçada de la Garriga

0
138

Aquest matí, a quarts de vuit, un camió que transportava porcs i que circulava per la C-17 direcció Vic ha bolcat a l’alçada de la Garriga, ocasionant la mort de part dels animals i que els que han sobreviscut circulessin lliurement pels voltants del sinistre. El conductor del camió ha resultat il·lès.

Les dimensions d’aquest accident ha provocat importants problemes de trànsit a la C-17 (una cua de més de 5 km.), i que molts vehicles optessin per esquivar el tram d’accident entrant a la Garriga, la qual ha patit també problemes de circulació.

Fotografia de @Joan_vila

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.